Castellnou Editora Valenciana
Educació
Primària
Educació
Secundària
Cursos
de valencià
Cicles formatius
i GES
Etapes educatives
L’Educació Primària és una etapa bàsica i ineludible en el procés educatiu de qualsevol persona, ja que és el moment en què s’estableixen les bases del coneixement. Per això, posem a la vostra disposició materials específicament concebuts per a cobrir les necessitats dels mestres i els alumnes d’aquesta etapa.

Us oferim tant quaderns complementaris per a totes les àrees com diferents llibres de lectura per a Primer Cicle, Segon Cicle i Tercer Cicle.

Podeu consultar tots els llibres de lectura disponibles al nostre web de literatura infantil i juvenil: www.castellnouLIJ.com
Durant l’ESO i el Batxillerat, els alumnes duen a terme un procés d’aprofundiment de tots els coneixements i comencen a especialitzar-se en un àmbit concret, segons les seues preferències. En aquest moment, a més, és imprescindible que aprenguen a gestionar correctament les grans quantitats d’informació a què tenen accés.

Per això, per a totes dues etapes us oferim llibres de text, quaderns complementaris i llibres de lectura de diversos tipus, tant lectures prescriptives com llibres de narrativa infantil i juvenil.

Podeu consultar tots els llibres de lectura disponibles al nostre web de literatura infantil i juvenil: www.castellnouLIJ.com
Per tal de cobrir les necessitats dels alumnes i els professors dels cursos de valencià per a persones adultes, disposem de materials d’aprenentatge elaborats segons un enfocament comunicatiu; és a dir, permeten a l’aprenent descobrir i practicar la nova llengua en situacions en què es pot reconèixer. Per això, posem a la vostra disposició llibres de text i tot tipus de materials complementaris.
Les persones adultes que volen preparar-se per a l’obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària i per a les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior tenen unes necessitats específiques que difereixen de les dels alumnes de l’ESO. Per aquest motiu, us oferim manuals especials per a la seua preparació.

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\inetpub\vhosts\castellnouedival.com\httpdocs\etapes_educatives_Core.php on line 231
Materials destacats
Unitat de mostra:
Format PDFVersió interactiva
1/0

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\inetpub\vhosts\castellnouedival.com\httpdocs\etapes_educatives_Core.php on line 303

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\inetpub\vhosts\castellnouedival.com\httpdocs\etapes_educatives_Core.php on line 332
Recordatori d'accés
Tanca la finestra


El email recordatori s'ha enviat correctament

Recordatori d'accés
Tanca la finestra


No existeix cap usuari amb aquest email

Missatge d'informació
Tanca la finestra


Aquests arxius són només per a usuaris registrats.

Si disposes d'usuari i paraula de pas posa'ls en els quadres de text de la part superior dreta.


Si no estàs registrat pots fer-ho amb
el següent enllaç.


Missatge d'informació
Tanca la finestra


Aquests recurs és només per a usuaris registrats.

Si disposes d'usuari i paraula de pas posa'ls en els quadres de text de la part superior dreta.


Si no estàs registrat pots fer-ho amb
el següent enllaç.


Recorda contrasenya


Si has oblidat la teua contrasenya, introdueix l’adreça de correu electrònic amb la qual et vas registrar. T’enviarem un missatge amb la contrasenya.

Adreça electrònica
Recupera
Alerta
Tanca la finestra


Ha de ser un usuari registrat per marcar recursos favorits.
Alerta
Tanca la finestra


La contrasenya que has introduït és incorrecta.

Si has oblidat la teua contrasenya, fes un clic sobre recordar contrasenya

Si no has rebut el correu electrònic per activar el teu compte, o bé no l'has activat correctament, la contrasenya no serà vàlida.

Alerta
Tanca la finestra


La llicencia ja no està activa
Política de privacitat
Tanca la finestra


Castellnou t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en completar el present formulari seran tractats per DIDACTA PLUS S.L. (Castellnou) com responsable d’aquesta web.

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol•licitem és per gestionar l’alta de registre a la nostra comunitat.

Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Com a usuari i interessat, t’informem que les dades que ens facilitis estaran ubicades en els serveis de Mailchimp (proveïdor d’email màrqueting de Castellnou) fora de la UE a EEUU.

Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@castellnouedicions.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Registre completat
Tanca la finestra


Moltes gràcies per registrar-te al lloc web:
www.castellnouedival.com.

Rebràs un correu electrònic a l’adreça que ens has facilitat, amb un enllaç sobre el qual has de clicar per a activar el teu compte d’usuari.


Warning: Unknown: open(C:\Windows\Temp\sess_7ccd342b31552cd15712d2dca5a01b7c, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (C:\Windows\Temp) in Unknown on line 0